~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Tuesday, March 22, 2011

~Al-Hamdulillah, thank you Allah...~


Salam all....:)

only now i can really show my true smile..
thank you so much O Allah for always listening to my prayer..
hampir menitis air mata saye..
terharu..

semalam, saye dpt khabar gembira...
saya seronok sangat..
after 11months, akhirnya..:)
tak tahu sape yg boleh tunggu mcm ni punya lama..
tp Alhamdulillah...Dia jugak yang mempermudahkan segalanya..

harini pula,
saye dapat lagi satu penyelesaian untuk masalah yang lagi satu..
saye bersyukurr sangat²..
tak sangka dlm dunia ni, masih ada lagi orang yang betul² sudi membantu..
memahami masalah dan kesukaran yang orang lain hadapi..
semoga Allah mempermudahkan segala urusan nye..
hanya Dia yang dpt membalas jasa² kamu..

terima kasih ye untuk semuanya..:)

*today is Dania's first exam...harap² anak kesayangan saye ini dapat jawab dengan lancar..insyaAllah...all the best to u my lurvely daughter..:)

17 comments:

Rozita said...

penyelesaian apa tu? boleh cerita sikit?

Shafiq said...

semoga dipermudahkan segala urusan. :-)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

all da best utk dania =)
insyaAllah berkat doa mamanye..

wahh ni kalau my miqa tgk pool ni kompem join sekaki hihi

Norhafiza said...

alhamdulillah..dipermudakan segala urusan...kakNo tumpang gembira ye...

teringan pula pool budak2 ni tp sayang sudah digigit si CikTi huhuhuhu...

Teenager Housemaid said...

Alhamdulillah...=)

Site Akhwat dan Ikhwan said...

Assalamualaikum, jujur membaca sekilas saya merasa takjub dengan postingan Anda, mengapa bisa begitu menarik dan baik? Sekaligus saya ingn menjalin tali persahabatan dengan Anda, tolong follow blog milik saya ya? Saya tunggu. Selanjutnya saya berharap bisa belajar banyak dari Anda. www.siteislami.co.cc

Assalamualaikum, skimming honest I was amazed by your post, why be so interesting and good? Burst my rope ingn establish friendship with you, please follow my own blog yes? I wait. Further, I wish I could learn a lot from you. www.siteislami.co.cc

EnY YuSniZaR said...

Hi... blog yang cantik!!!!... sya yang ke 788 follower.. ur kids comel-comel la!

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

sis dda ly, ceria nya mereka...

jom join contest : http://themptyanty.blogspot.com/2011/03/contest-senyum-paling-ceria.html

yanty dah tag sis, mesti de byk gmbr2 ceria kan?

H.U.S.M.Y.N.A said...

alhamdulillah...moga dipermudahkan segala urusan....

(: gebangkembang :) said...

amin ^^

rosmina samin said...

Syukur ^^ and good luck untuk dania ^^

Wan Gerrard said...

semoga semuanya berjalan lancar ^_^

mamawana said...

Omak aii... bestnyer terlontang dlm kolam... nak join...

AliaJustea said...

muda-mudahan di permudahkan segalanya.. tapi apa?
heeeee~

topimagine said...

setiap masalah ada jalan penyelesaian.. alhamdulillah la ye kak maslh tu dh setel :)

Jerung Gergasi said...

macam ada masalah besar jer? ape pun, setiap mslh pasti ada penyelesaian kan? kuatkan semangat. gud luck utk dania yg amik exam tu =)

OoNey™ said...

thanks for sharing akak pny pndapat..waa akak mempunyai rumahtangga yg bahgia..kmslm kt anak2 akak yg comel2 belaka..=P