~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Monday, March 14, 2011

~monday blues~

Salam all...:)


jiwa masih mode cuti...tp jasad terpaksa bekerja..
camno tuh?
blur la saye pepagi ni...

malam tadi kol anak2 di langat..
dania siap menangis bagai ckp nak balek..:(
so saye ckp suruh ikut ummi die dtg kerja arini..
nanti saye amek je di opis ummi nye..

alih2 arini tye kt SIL, elok je die men game kat komputer..
ummi nye tak mau hanta kate nye..
steady je die..
ciss
saje je tau menguji emosi mama diee...

huhu saba je la, dah la monday blues arini..
budak nia pulak buat lakonan mantap malam tadi..
ish!!!

kenape mesti monday blues haaa???
takleh ke monday PINK keee...:P

14 comments:

munna said...

walaupun blues... tetap juga kita haungi macam hari biasa juga... biasalah mood santai2 masih berkeliaran kat otak kita

Faris Adli said...

mungkin si anak masih rindu dengan maknya tapi terlupa kerana terlalu khayal bersama komputer

aizamia3 said...

kelakar + geram bila anak mulakan lakonan jitu dorang itu... tapi bila takde tercari2 lak dorang... alahai anak2...
wah... 4 dah... saya baru dua... en. suami cadang nak tambah tapi saya mintak KIV dulu... hahaha...

Novelgurl said...

Salam..huhu monday blues..

Shiela Firdaus said...

ha'ah yeee..pasal monday blues???

shah-kayrul said...

budak2 kecik biasa la penuh dengan lokanan...tektik nak curi perhatian...hihihihi

Kakzakie said...

Kalau monday pink jawabnya hatilah parah nak mulakan kerja. Blues let us peace to perform duty....:)

TinyTini said...

alala, comel plak..

Az-Zahra Fauzee said...

oh, dah ade anak...
senior la ni ye?
hehe~

r-5 said...

blues? diibaratkan macam layan perasaan. so monday yang yang melayan perasaan. hehehe. dah, dah settle kewajipan mengklik degupan jantung kamu n cik nuff anda. hehehe. esok pulak klik2. ;D

encikReza said...

cuba tanya org kedah@kelantan@ tganu,

diaorg pon ader sindrom monday blues tak??

:P

Qamarul said...

haha saye mondy tuesday wednesday hari2 ade blues semua bagai.. malas2..

Dayana AZ said...

bse la tu, ahad petang selalu rse suram sebab esoknye da isnin hehe

aDisH.sHidA said...

serbuk roti tu ada jual...shda beli kat kedai frozen...dda try tgok kat supermarket pun ada jual