~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Friday, March 11, 2011

~plastic surgery follow up~

Salam all...:)


hari ni, saye bawak damia pegi follow up kat clinik plastic surgery GH..
pepagi bangun siapkan danish,
and anta danish..then terus pgi GH..

nasibbaik otw pergi tu tak jammed ke ape..
so ngam² 9.30am smp sane..
cume tak puas hati ngan teksi² di Semarak yang suke suki tukar lane tanpa signal...huh!!

sume nye went well..
doc suruh pgi check up ngan genetic unit dulu, baru die leh bg operation date..
sebab doc tak nak ape² risk mase operation..
so, dorang set kan appointment ngan genetic..bulan may nanti..
harap² Tuhan permudah kan sumenye..

Addriana Damia nih pulak, nasibbaikk die baik..
sampai² je tadi, saye parking di luar GH, dekat ngan kuil hindu..
selepas kejadian ini, saye malas dah nak pusing² buang minyak kt dlm GH tu cari parking space..
so macam aritu jgak, menapak jauh la bersama mia...
lpas register, saye pasangkan upin&ipin kt nfon...senyap la little mia melayannye..hihi

tapi syukurrr sangat sebab mia sangat behave..
mungkin memahami mama die..:)
pas abis check up, terus balek..
around 12 baru abis sume..
keluar pade clinic tuh, da ujan..
ngan terpaksa menapak jauh lagi..sian mia..
siap² bungkuskan kepala die ngan napkin,
cuma tangan die je la basah sket..
orang dalam kereta tengokkk je..
huhuh kalau wat aduan rakyat agaknye ade tak yg nak pertimbangkan tentang parking spaces untuk pesakit dlm Gh tu ye??
urm...

begitu la kisah check up damia..
tu lah mama, sape suruhhh tak ikut all the appointment dates yang hospital da tetapkan..
ha, kan da kne extend lg...huhu

one day nanti kalau² mia bace blog mama, hopefully mia paham sebab ape mama terpaksa extend all the appointments until today..:)

luv u mia..♥


22 comments:

myzatulmarghliyana said...

salam..nape nak kene wat plastic surgery kak? anak akak sakit ape? maaf bertanye. a bit concern here..

Dda Ly said...

myzatul : mia ada cleft palate n suspected pierre robin syndrom baby..:) tak pe bertanya..kalau nak tau lg, cer klik kat labels under damia lurve..:) thanks ye dik..rajin2 singgah tau!HEHE

myzatulmarghliyana said...

Owh.da bace Damia Lurve punye story tu bru fhm.. Bgus la family akak tabah je kn.. smoge Damia sihat2 slalu. =)

munna said...

nasib baik damia baik je masa check up ..dia pun faham agaknya...

cik gege said...

hopefully anak akak cepat sembuh yer...=)

sya hassan said...

sy doakan semoga damia cpat smbuh.. aminn.. :)

Novelgurl said...

Salam..Tak pe nnti dh besar Damia baca tu ;

cikcleopatra said...

hahaha..keep in touch!!

Kerull said...

Salam.tersentuh rasanya hati...kagum dengan ketabahan anda..moga kebahagiaan itu milikmu...

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

ciannye damia.. harap2 sumenye selamat nanti.. =)

Citarasa Rinduan said...

ayu doakan semoga dipermudahkan semuanya..
mujur damia memahami..agaknya doa dah lali dgn checkup

Fizalinolie said...

sian mia... dibawak berujan... itulah dia kasih sorang ibu mana dapat dtukar ganti.. Keep in touch dear... Hehehe, leh blajar pasal keibuan ni, almaklum jelah kita ni ibu yang belum ada baby... Hehehe, Sesungguhnya rezeki itu datang dari Allah... Kenalah bersabar :)

Nurul Mazni said...

semoga damia cepat sihat yer kak.. sabar banyak2 tau.. dia anak yang bertuah.

Cik Sue said...

cik sue doakan damia cepat sihat yer...cygggg damia muahxxssss... =D

MIMIE AIZA said...

kasih seorang ibu tiada gantinya.. :)

Clara said...

selamat mia tak apa-apa. Hope takde benda buruk berlaku. Always happy k..

Clara Rella

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

moga mia sihat nanti..aminn

cik kite said...

akak...kem salam kat damia taw... kite doakan damia sihat2 selalu hendaknye...

anak akak bape org ek?

Pakcik Botak said...

saya soakan baby cpt sembuh ye ;)

tabahkan hati kuatkan semangat ;)

meira said...

assalamualaikum...
tak de ape yg saye blh kate kn...
cume saye mendoa kn kesejahteraan Dimia...

padlie said...

Semoga segalanya dipermudahkan. InsyaAllah..

Mana2 hospital pun mesti ada masalah parking.. Kerajaan perlu ambil tindakan...

Untungnya Air Asia..

wanney said...

semoga mia sembuh cepat~
smoga akak terus sihat untuk mia..