~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Friday, March 4, 2011

~damia dan selsema...~


Salam all..
dah 2 ari, kt opis nih sejukkk banget!
semalam petang, damia da start selsema...
puaslah saye selimut² kan die tetebal..siap tutup kepala bagai..
sekali balik tu die haasyum! je terus keluar selsema kuning..:(
risau sgt kalau kahak die naik balek..

jadi sekarang terus on semula berstfriends damia nih..
aerochamber for babies...

ventholin inhaler

dan flixotide evohaler...


harap² tak teruk selsema mia..
harap² mia cepat baik..
mia nih, cam tau² je jumaat depan kne pgi jumpe doc...huhuhu

get well soon little princess...takmo sakit² lgi ok sayang...

19 comments:

cik ayin said...

cepat2 sihat ye :)

are-tun said...

ayoyo..moge mia cpt sembuh ye..mia kne kuat...

TinyTini said...

semoga damia cepat sembuh yer..skrg mmg musim lah, anak2 saya pun macam tu.ada ustaz perubatan islam cakap suh bagi madu tiap2 pagi..kalau baby tu letak atas hujung jari kita masukkan dlm mulut dia. boleh cuba try. madu khaula bagus..

Tina Othman said...

cepat sembuh mia :)

munna said...

kesian kalau tgk anak kena selsema ni... lagi2 bila tido mlm...

syafiqah @ syasya said...

mia sama mcm kak eyka :) sekarang pun masih guna inhaler. cepat sembuh mia :)

deeya said...

ape name betol Damia ??

zoe said...

damia kuat. die xde pape tu kak... :) saje nak acah2 akak tu.. hehehe

Huszaini said...

Moga cepat sembuh!!

err aerochamber tu untuk apa?

greenailin said...

alo, ur baby demam ek....cpt2 bagi ubat, n lin doakan mia baik2 je...amin

Norhafiza said...

anak kakNo pun sama ada athma..dlu kakNo jarang bg dia inhaler ni sbb kesan sampingan tu w/pun setiap kali p pakar kene amik hehe..kakNo guna ubat tradisional..alhamdulillah serasi dengan badan farihin..skang dh tak jmp pakar lagi..semoga damia cepat sembuh ye sayang..

Awangku Johan said...

salam ziarah saya singgah dan follow blog awak ek.. thanks ya singgah d blog saya..

DiNaZ said...

salam singgah kat cnie yek...semoga cepat sihat!!!

dinaz pollow sekali yek...

nak tanya mcm mana buat yang JOM JENGUK ADS tu yek??

Pjaz a.k.a kud0o said...

semoga cepat sembuh,
mkn ubat elok2 =)

Fiqas said...

moga mia cepat sembuh...
nak tya jugak, aerochamber tu utk apa ye?

intan suraya said...

amboi! byknye gajet yg kuar.. hrp2 mia cpt sehat ya!~ameen~

cikpuanhady said...

semoga damia cepat sembuh..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

zmanja said...

semoga damia cpt smbuh

SyahNas80 @ Nana said...

thanks jenguk blog nana..anyway take care k.. sama ar ngan nana..kalau batuk mesti kene ambik ventolin inhaler tu.. huhu seksa ..

semoga cepat sembuh :)