~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Monday, March 28, 2011

~danial's ujian prestasi 1~


Salam all...:)

hari ni, no monday blues..
everything's ok..
hehe

cuma harini, anak sulung saya pula yang mula peperiksaan...
dania hari tu, belum tau result lagi..
saye pun tak put a high expectation on her..
sebab saye tak prepare ape² pon untuk exam die aritu..
it was her very first exam, so saye tak nak push ape²..
later, saye akan bg exercise based on her first exam paper..
just like danial dulu..

so bile orang² bercerita,
'anak saye dpt markah tinggiiiiii!!'
or
'pandai die tu belajar...semua dapat A'
saye akan telan sahje..
anak korang, rezeki korang la..
saye memang tak reti nak push gile²..
budak baru darjah satu..
lain la kalau saye memang orang ado²..
abis skolah anta tuisyen..
time pre-school anta kindergarten mahal²..
ha, itu jam..mmg wajib la anak saye score dari darjah satu...

skang nih, omak eh pon lom mampu nak bg education yang begitu sempurna..
ape yang ade je..
tp jangan kate saye tak berusaha ok?
ingat sonang ke nak manage anak²??

hehhh apo lahh...teremo plak cis!
sori²..
faham² je la orang pompan...
kenkadang emosi wajib tak stabil..heheh
begitu juge saye..

harap² danial dpt jawab dgn tenang...dah darjah 3 pon..
semalam dah buat exercise banyak²..
cuma subject bahasa melayu je la..
bahasa arab n khat tu, takde buku latihan..
cuma bahasa arab tu saye da tolong die meghafal memana yang patut..
u can do it ok bang?
nanti sket ari lg boleh tlg mama ajar kakak pulak..:)

gud luck my little big boy..

3 comments:

kaizen said...

bonne chance tok ank akak...moge jadi abg yg baik & menjadi contoh buat adik2...

cikpuanhady said...

good luck untuk danial..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

ariana's said...

Dah follow lama dah rupanya..salam kenal..:)