~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Thursday, March 10, 2011

~kekasih hati, chenta jiwa~

Salam all..:)


saye suke ini...

my lurvely first batch, kekasih hati saye...



and my lurvely second batch, chenta jiwa saye...



nanti kalau ade third batch pon, saye akan amek mcm ni jgak..
persoalannye...
'akan ade kah third batch?'
hahaha
kilang sudah di tutuppp...:P

22 comments:

ibu qaleesya said...

alahai nasib la kilang dah di tutup.. hehehe

Mama Likha said...

Knp awal sgt tutup kilang???!

Dda Ly said...

ibu qaleesya : hihi nasib baik kan..:)

mama likha : tty, hihi it's time to watch them grow and establish my financial pulak laa..hihihi

elyna H. said...

hi dear, heee... i boleh tambah sorang je lg, hubby kata kalau pas nih girl kilang totop.. hahhaa

CT NoArIzAh ArIs said...

Sy belum tutup kilang tapi dia tertutup sendiri lak..huhu!!

Kyra said...

AWL lagi nak tutop kilang..jom arrr bka kilang balik....
tengok cam anak dara lagi..ape rasiye??

A N A K - A N A K K U said...

erk dah tutup...awalnyer, hehehe tp sypun rehat wat mase panjang, dah ade sepasang..mase utk beri didikan sempurna dan kukuhkan mata wang dlm dompet dulu...hahahaah

penaGlow said...

tq jenguk penaGlow!

btw..bagus kalau anak ramai nih ,nanti tua tak sunyi..heheee..

Ummi Hanie said...

comei anak2...
betul..merekalah kekasih hati chinta jiwa kita ibu2 ni ... ;)

salam kenalan yer ... :)

~~@lyci@~~ said...

alala, comeynya dia posing camtu.. tq yer singgah blog alycia... salam perkenalan ;)

Rozita said...

tutup dah ke? aiseh baru nak tanya bila nak tambah lg...hehe...

selamat sama2 mendidik anak2 ye...

Mama Akim said...

hai...mamaakim dah follow mama... nice blog... salam kenal yer..

{ finieViolet} said...

assalamualaikum..

singgah sini membalas kunjungan tuan blog yang baik hati nie..

rasa damai jiwa tengok wajah anak2 kan.. siap ada batch2 tu yer..

kilang dah tutup ke? hihihi

dah follow blog cute ni..:)

Puan Kutu said...

ckop la tu dh da 4..bley rehat dh.hehe..

Diana @ Melley Mey said...

alolololooo...comel nyer mereka... suka tgk...^_^
thanx sudi singgah kat blog diana... salam perkenalan.. :)

dunia maiza said...

datang balas kunjungan, awalnya nak tutup kilang tu hehe..

umimiqdad said...

salam..
tq singgah..I follow u back

bdk2 tu cute jer kan..

cikpuanhady said...

alahai..so sweetnyer..posing sama..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Fitri Senin said...

Salam Ddaly..tq for visiting my blog.. :) Wah..Baby u dah ramai..dah besar2 pun..bolehlah tlg ibu di rumah..

ShimaSalleh said...

shima singgah rumah dda yerp. Dh follow. terima kasih singgah blog shima :)

Murni said...

salam berbalas kunjungan..
bestyerr tgk family akak..
harap bahagia slalu k.

Shafiq said...

Comelnya anak2 akak! :-) Saya pun nanti kalau dah ada keluarga sendiri, nak anak 4 orang jugak! :-)