~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Saturday, March 12, 2011

~Segmen BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN~


Salam all..:)

seblom memulakan kerja2 rumah arini,
saye wajib bukak blog dlu..tgk2 ape yang patut..
supaya time wat kje rumah satgi, tak la asyik teringatkan blog aje..:P
hehehhe

ok, nasib saye baik, bukak2 blog je ade segmen from abang ben..

meh saye jawab soklan2 beliau..:)

1- pada saye,soal ikhlas tak ikhlas tu depends on the blogger jugak..tapi so far yang mengunjungi blog saye nih, alhamdulillah, blogger lelakinya nampak betul2 ikhlas..:)

2- blogger lelaki bukan malu nak letak gambar kot? cume dorang malas nak upload...(agaknye laa) tapi mase bw, kalau terserempak ngan blogger lelaki yang mmg suke bergambar tuh, dorang upload je gamba2 dorang kt blog...:)

3- lelaki berblog? mungkin sebagai satu hobby? takpon sebab nak tambah kawan..:)

4- ye ke blogger lelaki mudah dpt follower dari perempuannn?? ye kee?? ye keee??? curious di situ..:P

5- blog lelaki yang wajib saye masuk, of course la blog abang ben...pastu lagi satu, padlie..:)

6- kalau saye blogger lelaki..saye nak letak ape ye?? yang mesti ado, follower space, ad nuff, lagi apa yaaa?? urmm tak terlintas dek akal perempuan saye la pulak..hihih

ok, i'm done..:)

again, thanks abang ben...

20 comments:

Fyqa said...

hihi,

best3..
suka baca pndpat org.

salam singgah dri blog Abg Beng

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

;D

solo molo said...

salam ziarah dr segmen En Ben...

nur ikhyar dee said...

awal-awal dulu follower saya semua perempuan..hehe

fiq said...

follow my blog

sayangcoco.blogspot.com

thanx

solo molo said...

salam ziarah dari segmen panas En Ben...

Tina Othman said...

hehe saya pun join jugak

HAZWAN17 said...

singgah baca pendapat

padlie said...

saya membaca ni dengan ikhlas :D

Untungnya Air Asia..

muhamad hanif said...

hahah..
ala..tak suma laki malas upload..
kankan.
macam perempuan.tak suma suka warna pink..
errr..(ada kaitan ke?)


singgah dari blog BEN ASHAARI..

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah sini jap dear ..nice pendapat

Un Phat Lee said...

haha.nice opinion

si para para said...

singgah sini..baca pendapat wanita terhadap lelaki..

zidEL zhafiz said...

btol3..kadang2 line tenet lembab..malas nak upload..ahahaha~~~

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan..

masing2 berhak beri pendapat!
jom baca pendapat saya jugak

shearasol said...

Haiii...

Jalan-jalan baca komen..

Merah itu hipokrit

NiSha said...

salam santai dari blog abg ben..
aaahh tu dia mcm2 jawapan kita ble baca..
http://heandsheloves.blogspot.com/
NiSha

pRiNCe said...

entry yg sgt bagus...
...:)

sy ni newbiee lagi...
jom bce info mnarik tentang petua orang2 tua untuk jga kecntikan tubuh badan...laki n pmpn..:)x

aizamia3 said...

pink cantik apa, yang tak cantik biru.. hehehe... tengok... lain orang lain kesukaanya..

ada blogger lelaki tak suka itu, ada yang suka ini, tapi tak payah ikut sangat kehendak orang lain, yang penting kita rasa puas dengan apa yang kita buat... eh eh... menyimpang dah... hahaha...

anyway... singgah terjah dari blog abg ben...

BELLA said...

tumpang lalu :)
thanks sebab dah singgah blog bella :3

Miszy Cat said...

salam ziarah..thankz coz singgah blog saya...dr blog abg ben 10 terjah terus kat cni..hehehe...keep in touch...*wink2*