~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Friday, March 4, 2011

~titipkan doa buat mawaddah~

Salam all....


petang ni baru saye perasan ade entry baru dari orang jauh,

terkejut bile baca entry nya, mawaddah diserang sawan lagi sekali..:(
hampir menitik air mata saye bile baca..
sebab aritu baru tgk entry pasal mawaddah,
dah 2 bulan die tak diserang sawan..
ingatkan sawan tu dah tak kembali lagi..
tapi rupa² nye meleset sama sekali...
sian sgt tengok mawaddah...

saye tertarik ikut kisah mawaddah..
kalau korg tengok gamba die pon,
ada iras² damia..
dengan badan kecilnye..
dengan rambut nipisnye...
mawaddah pon lebih kurang sebaya damia..
tua beberapa bulan sahje dari damia..

cuma dugaan mawaddah mungkin lebih hebat..
dalam pantang dah terpaksa dibedah..
dahla jauh di negeri orang...
ummi mawaddah mmg tabah!

korang, saye mintak jasa baik korang..
doakan kesihatan mawaddah..
biar lah die dpt membesar seperti anak² lain..
menikmati dunia baby die mcm anak² yang lain...
tolong ye?
sama² doa buat mawaddah yang comel...

sayu hati saye tgk gambar mawaddah di hospital..:(

15 comments:

munna said...

Kasihannya mawaddah... harap baby mawaddah cepat sembuh... macamanalah perasann ibu bapa mawaddah yang terpaksa menghadapi semua ini nun jauh dari Malaysia... munna kalau masuk blog anak-anak yang istimewa in mesti laju je air mata mengalir...

JunAina said...

doa yang terbaik buat anak kecil ini, sesungguhnya naluri seorang ibu membuatkan hati diruntun pilu bila berhadapan kisah-kisah sebegini...

YB Raz said...

semoga dia cepat sembuh

tiqaa said...

:( kesiannya mawaddah.

Min said...

salam huda, terima kasih sudi buat entry ini untuk Mawaddah, moga dengan doa2 yg dititipkan buat mujahidah kecil kami ini akan menjadikan dia terus kuat dan sihat serta memberi ketabahan buat kami sekeluarga juga...

Adinda Amy Sensei said...

as salam tuan blog...

terima kasih kerana sudi gegarkan blog stori mori...tp saya nak bgtau yang blog tu sudah tak diupdate lg kerana saya sudah berpindah ke blog yang baru..

http://kilauancintasangratu2011.blogspot.com

ada masa, singgahla ke blog ini yee...moga kekal persahabatan kita disini ekk...

shameel Iskandar said...

Ya Allah, berat mata memandang berat lagi bahu memikul. w/pun saya tak pernah kenal siapa mawaddah, tapi melaui entry ni, saya dapat merasakan derita yg dia tanggung. Moga Allah melimpahi rahmat ke atasnya. sama-sama doakan anak kecil, mawaddah cepat sembuh

sissyira said...

salam

semoga beliau cepat cembuh..amin..3

cikpuanhady said...

sama-sama kita doakan kesihatan mawaddah..memang kasihan kecik-kecik dah hadapi dugaan yang hebat kan..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Nur Farah Hani said...

omg..sedih tengok baby tu... mudah2han dia sembuh seperti sediakala...

padlie said...

Semoga Mawaddah cepat sihat dan kembali ke sediakala..

Kanak-kanak yg diserang epilepsy ni perlu cekap bertindak. Harap ibubapa mawaddah sentiasa tabah..

Entry terbaru padlie: Sains itu mudah?

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

semoga mawaddah cepat sembuh..kita hanya mampu berdoa..

kay_are said...

semoga mawaddah tu cepat sembuh dan pulih seperti sedia kala sama2 kite doakan.. amin =)

azlanmatt said...

insyaalah..smoga dikuatkan semangat dan iman untuk menghadapi semua dugaan ini...

kiera'sakura said...

smoga Allah ringankn kesakitan anak kecil tue.. amin..