~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Monday, March 14, 2011

~Smiley Baggy Giveaway~


Salam all....:)

pepagi tengok fb, kne tagged ngan Eja Othman kat blog die...hihih
thanks dear Eja!
ni saye melangsaikan utang nye..



syarat² nye mudah saje...

  1. jadi follower cheqppjoy.com
  2. add smiley baggy II sebagai friends korang dekat facebook. untuk join GA ni, peserta wajib ada blog and facebook.
  3. buat 1 entry tentang giveaway ni dengan tajuk "SmileY BaggY GiveawaY"
  4. tag kepada 4 orang kawan2 korang..kalau nk tag lagi ramai pon xpe..kurang xboleh ye.paling penting make sure diaorg tau pasal giveaway ni..
  5. letak banner GA dekat sidebar blog korang dan linkkan ke entry ni.
  6. bila da selesai, sila tinggalkan link entry korang di komen entry ni beserta dengan id facebook anda untuk fy check.
  7. penyertaan bermula 17 Feb 11 sampai 17 Mac 11.
Hadiahnye memanggg menarik..hehe
wish me luck ok korang?
korang nak join?? meh SINI!

skang saye tag...


selamat ye koranggg...:)

3 comments:

munna said...

thanks .. tag munna...

munna dan join lama dah.... good luck ye...

CheQ PP JoY said...

thnx sbb join..tp ada y xckup ni..harap dapat letak banner GA dekat sidebar ye..thnx..

CheQ PP JoY said...

noted..thnx ye.. =)