~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Thursday, March 3, 2011

~farewell friends~

Salam all....

hari ni, memasing takde mood nak kerja..
semalam petang, tengah elok borak² sambil cuba selesaikan satu topic..
tiba² yop dtg dari dean's office, bawak surat..
yang ade hanya untuk siti, mira dan hidayah...
bila bukak..
mmg terperanjat sangat² sebab semua kene transfer ke other department..

tak terkate, kelu...
facing the same situation beberapa bulan lalu,
bile saye dapat tahu yang kak yun akan ke US,
kak aida dapat permanent post di kulliyyah lain n kak mynie dpt offer kerja di tempat lain..

masing² baru nak sebati..
baru nak rapat,
tiba² mcmni pulak..
ape kite nak ckp?
sapelah kite untuk bersuara...

kena redha terima semuanya..
harap² pengganti mereka nanti boleh masuk satu kepala...
harap² dorang tak lupekan saye yang masih di sini..
mesti ada Hikmah di sebalik semua yang terjadi..



*farewell friends...nanti takde lah lg aunty² yang rajin layan mia kat office nih...:(*

12 comments:

luvmum said...

hohoho mana pic i..ni leh mendatangkan marah ni huhuhu..nanak awan.nak pi us camni

Shafa said...

salam perkenalan juga dari fa ^__^

Mat Ganu said...

sabar ye kak..^_^

Simplemama said...

hai..mama dtg lawat....jeng..jeng..jeng

are-tun said...

mereka kne transfer ke mne???ble mereka kne transfer??alor da xsyok la pasni..emmm

::blog anak jawer:: said...

aik...boleh pulak cmtu ek...tetibe je bagi surat transfer...

fiezah solehah said...

Insha Allah, ukhuwah yang sudah terjalin tak akan putus walaupun sudah berjauhan...
anyway,thanks sis sudi follow blog Fiezah =)

raudhah said...

salam dda ly, sis keje ape ek? Maen transfer sgala =)

Mainur Hasnah said...

mungkin ada hikmah pindah department.. cuma jangan sombong jela nanti dengan bekas member department

Aku Sofinah.L said...

Nanti leh dapat kawan baru..dont worry..hehe...

saya follow dda ly :)

Encik Blogger said...

hurm.. tu la.. nk bsuara kang kene lagi teruk nnt..

Cik Mimie said...

hehehe..xmo sedey2 yer...
cik mimie ada, kite leh jd member kn??

insyaallah, kwn2 baru mia t msti best jgak ^_^