~My Precious Readers~Korang pas follow, tlg tinggalkan jejak ye..i'll follow back...thanks!!

Wednesday, March 16, 2011

~Desperate Housewives~


Salam all...:)
it's rainy wednesday morning kan?
nasib baik laa ekon kat opis ni ala² not functioning..kalau tak? BEKU! :P

korang sume mesti da tengok citer desperate housewives nih kan?
i know! i know! saye ketinggalan zaman sebab baru jatuh cinta...
but, so whatt??
hehehe
citer ni, saye da donlot lame da...
season 1..start dari awal..
tapi saye tak sempat² nak tgk..
last week, malam selasa tu mr. hubby yang pasang kat tv..
saye layan je la..
urm...best jugak cite nih..

so semalam, layan stret 5 episodes..
pastu sambung kat tv plak season 7..haha
tunggang terbalek cerita tu..
tapi, saye boleh manage lg..:P

rupenye..
macam² masalah dorang ni sume kene tanggung..
well, nampak macam masing² orang senang...ade good family and all..
tp in reality, tak seindah yang di lihat..
balek nanti, nak sambung another 5 episodes..
harap² cepat abis donlot 5 episodes lagi..:)


p/s : saye rindu my three dans..:( badly...

14 comments:

zoe said...

kak dda, citer ni memang best, sesuai amik pengajaran n nak deal the family problems. kelakar pun ye... tapi sy x tengok sgt. hehehe.blom jadi housewife lagi. hahaha

Miss Dill said...

ade masalah di sebalik kehidupan 'sempurna' kan kan..

kadang2 pening sendiri :)


Miss Dill^^

irzat adam said...

x penah tgk cter ni...tp yg sye taw cter ni mmg bez...o_0 v

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Tengok gak cite ni. Start ikut dari season berapa ntah. Tapi serba salah sikit nak kalau mak belum tido, huhuhu..

cacing said...

ouh kdg2 cacing layan gak cite ni.. =)

Hazmin said...

biar ketinggalan daripada tak tahu apa2 langsung kan :)

sitinurulafiah said...

hye akakk!:)
owh cite nih memangg best:)

NuReLLe said...

huuu..addicted gle ok tgk cte ni..since 1st season..sbb selalu bygkan diri ni si GABBY..hakhakhak..tp dah last seasons dahh skrg...sedehhhh..:(

Miss Tira said...

Desperate Housewives memang best. Tira pun dah lama tak tengok dah. Bilalah dapat tengok cerita ni lagi. Nak donwload tak boleh. Nanti kena block pulak. Hahaha~

ct N honey said...

saya mmg suka gila dengan cerita ni,selalunya hari biasa mmg mlm2 cpt tidur,tapi sekarang ni,mlm selasa aje,tak boleh siapa kacau tv sebab mlm tu mlm ibu,anak yg kecil pun kalau menangis hubby yg jaga....

Gen Fujita said...

Episod yang awal-awal dulu ada layan gak, lepas tu tak dapat catch up sebab takde masa. Menarik gak le.

Azmizam said...

I love Gabrielle's and Lynette stories!!!cerita ni terbaik wok :)

Hidayat MJ Jamalludin said...

series favorite saya!!!!

~emmie~ said...

love..love..love...desperate housewife.. suka sangat... love their unique friendship..gadoh caner pon bila sorang in trouble mesti yang lain akan tolong... so sweet...:)